Monday, September 6th 2010, 2:57pm UTC+2

Giriş yapmadınız.

• Giriş
Kayıt Şartları ve Kuralları

Sayın ziyaretçi, Ekole Özel Öğretim Merkezi Forumları sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen Yardım bölümünü okuyunuz. Yardım bölümü bu sitenin nasıl çalıştığını açıklamaktadır. Site özelliklerinin tümünü kullanabilmeniz için öncelikle kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt yaptırmak için kayıt formunu okuyabilir ya da kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız, buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

EKOLE ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ FORUM KAYIT ŞARTLARI
     Ekole Özel Öğretim Kurumu Forum ekibi olarak, olası karmaşa ve yanlış anlamaları önlemek adına, forumun sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için bazı temel kurallar belirlemenin gerekli olduğunu düşünüyoruz. Kuralları belirlerken, üyelerimizin özgürlüklerinin kısıtlanması değil, forumun sorunsuzca devamı göz önüne alındı. Üyelerimizden bu temel kurallara saygı göstermelerini rica ediyoruz.
   Forumların genel özelliği bilgi paylaşımı ve haberleşme yoğunluklu olmasıdır. Bu özelliğin korunması da forum içi yazışmalarınızda kullanacağız dil ve üslup ile doğrudan ilgilidir. Düzgün türkçe ile yazmak ilk kuralımızdır. Unutulmamalıdır ki burası chat ortamı değil forumdur. Bu nedenle, mesajlarınızda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamanız ve kişileri aşağılayıcı ya da tahrik edici tavırlardan uzak durmanız tavsiye olunur. Küfür içeren, aşırı laubali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı ya da genel olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir. Küfürlü yazışan kullanıcı, tarzını değiştirmemekte ısrarlıysa, forumun ortak kararıyla forumdan atılabilir.

Genel Kurallar
   Ekole Forum sadece Ekole Özel Öğretim Kurumu Öğrencilerine Açıktır. Bu nedenle Forum üyelerinin forumda kullanacakları nickleri kendi isim ve soy isimlerinden oluşacaktır.
   Bu forum bir amme hizmeti değildir ve hiç bir şekilde sınırsız özgürlük vaat etmemektedir. Forum, belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara bu hizmeti vermek zorunda değildir. Dolayısıyla, kullanıcıların aklına esen her davranışta bulunması ve istediği mesajı atması söz konusu değildir. Kullanıcılar, foruma kendi özgür iradeleri ile geldiklerine göre, forumun kurallarına da uymak durumundadırlar.
   Forum Yöneticileri, Forum düzenini bozan, konuyu dağıtan mesajları silme, taşıma ya da konuyu kilitleme hakkına sahiptir.
   Ekole forumu, kullanıcı özgürlüğüne, karşılıklı saygı ve anlayışa dayanarak yönetilmektedir. Kişisel özgürlükler karşınızdakini rencide etmediği ölçüde geçerlidir. Bu sınırlar aşıldığında yönetim moderasyon işlemini devreye sokabilir.
   Foruma ilk mesajını atan üye bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.